problem with SKGPS-53

Bluetooth, XBee, RF......

problem with SKGPS-53

Postby hokelvin66 » Thu Dec 19, 2013 4:11 pm

i have brought a GPS kit and UART converter (UC00A) when i interface the GPS with my laptop,the output only give date and time but the location didn't show the exact loccation.The com port is correct!!!
Attachments
Screenshot_6.png
interface using hyperterminal
hokelvin66
Novice
 
Posts: 22
Joined: Mon Jan 14, 2013 7:49 pm

Re: problem with SKGPS-53

Postby shahrul » Thu Dec 19, 2013 7:00 pm

hokelvin66 WROTE:i have brought a GPS kit and UART converter (UC00A) when i interface the GPS with my laptop,the output only give date and time but the location didn't show the exact loccation.The com port is correct!!!

That is default location. The gps not lock location yet. You can try on longger or find another place.
User avatar
shahrul
Professional
 
Posts: 812
Joined: Sat May 16, 2009 9:54 pm
Location: Selangor

Re: problem with SKGPS-53

Postby hokelvin66 » Thu Dec 19, 2013 9:54 pm

thx,i had solve it by moving to other place thx :D
hokelvin66
Novice
 
Posts: 22
Joined: Mon Jan 14, 2013 7:49 pm


Return to Wireless Device

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron