AVR AND XBEE

Discussion about project that uses other controller, or non controller based project such as using logic gates, FPGA, ARM, Mechanical ....etc. Welcome to post it here

AVR AND XBEE

Postby donthi » Tue Feb 13, 2018 3:37 pm

hai i want to communicate between three robots which are having atmega 16 microcontrollers, so i am using three Xbees modules one as coordinator and the other two as routers then how to set the DH and DL of coordinator to the SH and SL of the destination router programmatically.
donthi
Fledgling
 
Posts: 1
Joined: Tue Feb 13, 2018 3:30 pm

Re: AVR AND XBEE

Postby Idris » Wed Feb 14, 2018 4:43 pm

Hi donthi,

How about setting up 2 robots first, did you succeed? Could you share a few clear photos of you robots setup?
Cytron Technologies invest time and resources providing tutorial, training and support for STEM education and maker movement. We need your support by purchasing products from Cytron Technologies. Thanks.
http://www.cytron.com.my
User avatar
Idris
Moderator
 
Posts: 359
Joined: Thu Mar 22, 2012 5:28 pm
Location: Pulau Pinang


Return to Misc Project

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron