SHIELD-G15 REV2.0

Please feedback the issue encountered while using Cytron official website (http://www.cytron.com.my), Cytron Technical Forum and Cytron Tutorial site (http://tutorial.cytron.com.my) here. We greatly appreciate any comments and suggestions too.

SHIELD-G15 REV2.0

Postby jayaseelan » Mon May 01, 2017 2:18 pm

I have just encounter a problem with my g15-shield, where none of the example from the library is working with my g15 cube servo. I have double checked my RX, TX and G15 control pin and it is connected as mentioned in program. Beside that i also noticed that only my TX LED is blinking while uploading the coding and the RX LED never blink at all. Is this because the SHIELD has spoiled? Please help me out...
jayaseelan
Fledgling
 
Posts: 1
Joined: Mon May 01, 2017 2:09 pm

Re: SHIELD-G15 REV2.0

Postby A380 » Tue May 02, 2017 2:07 pm

Hi,

Can you try to unstack all the shield (including Cytron G15 Shield) from your UNO then upload your code? Stack the shields back and try run your program.
User avatar
A380
Discoverer
 
Posts: 119
Joined: Tue May 19, 2009 2:44 pm
Location: Malaysia

Re: SHIELD-G15 REV2.0

Postby Idris » Tue May 02, 2017 8:58 pm

Hi jayaseelan,

- Which TX, RX and CTRL pins do you connect? Is it match with the example?
- Could you share a few clear photos of your hardware setup?
Cytron Technologies invest time and resources providing tutorial, training and support for STEM education and maker movement. We need your support by purchasing products from Cytron Technologies. Thanks.
http://www.cytron.com.my
User avatar
Idris
Moderator
 
Posts: 348
Joined: Thu Mar 22, 2012 5:28 pm
Location: Pulau Pinang


Return to Cytron Website, Forum & Tutorial Site Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests