SD02B: Test success, but Motor wont move

Autonomous Robot, Manual Robot, DC Motor Driver, Stepper Motor Driver, Servo, Multi PWM chip.....

SD02B: Test success, but Motor wont move

Postby faisal » Wed Oct 09, 2013 4:03 pm

I bought 2 SD02B. after correctly connect the arduino to the first driver, i first press the TEST button, and i can see the LEDs blinking. the same happened to second driver.

i uploaded the sample program given to arduino and attached the first driver. then the LEDs of the driver blinked, and the motor moved. but when i change to the second driver, the motor motor wont move, and the LEDs didnt blink. so i thought the driver is somehow broken. so i press the button TEST to makes sure. but the LEDs were blinking when and the motor moved.

whats the problem? i thought if it is broken, the test button shouldnt work.
faisal
Freshie
 
Posts: 7
Joined: Thu Oct 03, 2013 3:36 pm

Re: SD02B: Test success, but Motor wont move

Postby sich » Thu Oct 10, 2013 11:42 am

You mean with the same circuit connection and same Arduino code, one SD02B works correctly but another one fails to drive the stepper motor, but both SD02B are working when Test button is pressed?
~> How to ask QUESTIONS the SMART way in FORUM? <~
User avatar
sich
Moderator
 
Posts: 602
Joined: Tue Apr 21, 2009 2:15 pm

Re: SD02B: Test success, but Motor wont move

Postby faisal » Tue Oct 22, 2013 1:05 pm

yes
faisal
Freshie
 
Posts: 7
Joined: Thu Oct 03, 2013 3:36 pm


Return to Robot Controller

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest